Telescoopglasbewassing

U bent van uw glazenwasser gewend, dat als hij de ramen kwam wassen, hij gebruik maakte van diverse soorten klimmateriaal met daarbij altijd een inwasser en wisser. Dit zal in sommige gevallen niet meer gebeuren. Uw glazenwasser maakt nu ook gebruik van het telescoopglasbewassingsysteem (tuckerpool). Het uiteindelijke resultaat van deze methode is hetzelfde als de klassieke methode en kan, in de meeste situaties, vaak nog beter zijn.

Hoe werkt telescoopglasbewassing

Door middel van een borstel op een telescoopstok borstelt en spoelt men de ramen inclusief omlijstingen schoon. Het water dat hierbij wordt gebruikt is gedemineraliseerd water. Dit pure water heeft een reinigende werking, hierdoor hoeft er dan ook geen reinigingsmiddel toegevoegd te worden. Belangrijk bij deze werkwijze is dat men goed spoelt met pure water. Doordat er goed gespoeld wordt zal al het vuil op ramen (en kozijnen) verwijderd worden. Hierdoor blijft er na spoeling alleen maar pure water achter. Het pure gedemineraliseerd water hoeft dan ook niet meer middels een wisser van het raam te worden verwijderd. Het droogt door puurheid streeploos op. Uiteraard zal het wel eens voor kunnen komen dat er restvuil achterblijft op de ramen. E.e.a duidt er dan op dat er niet goed is nagespoeld en het zal dan ook opnieuw gedaan moeten worden door onze glazenwassers.

De voordelen van telescoopglasbewassing

  • Milieu vriendelijk (geen reinigingsmiddelen) minder snelle her vervuiling en dus een langer schoon resultaat;
  • Droog streep - vlekloos op, ook bij zonnige weersomstandigheden;
  • Overal inzetbaar, zonder zware hulpmiddelen;
  • Tot 15 meter hoogte inzetbaar zonder hoogwerker;
  • Uitermate geschikt voor glas, gevelbeplating, kozijnen, lichtbakken, zonweringen, etc. ;
  • Geen val gevaar, voorlopend op komende regelgeving;
  • Getoetste veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden;
  • Geen belasting tegen de gevel;
  • Geen kostbare constructies of aanpassingen aan of om het pand/gebouw;

Indoor Cleaning System

Het Indoor Cleaning Sytem is een nieuw product. Het systeem biedt een ergonomische en praktische oplossing voor het reinigen van alle soorten verticaal en horizontaal gelegen glas, ramen en andere gladde oppervlakken aan de binnenkant van een gebouw of object waar glazenwassers moeilijk bij kunnen komen, zoals op plaatsen waar bijvoorbeeld bureaus, lage kasten of apparatuur voor het raam staan.

Tenslotte

Wel is het belangrijk om te weten dat er bij aanvang van deze nieuwe werkmethode de eerste beurt kwalitatief minder kan zijn. Dit komt doordat er van de omlijstingen en roosters veel vuil af komt en dit niet in een beurt is schoon te maken. Hiervoor vragen wij dan ook uw begrip. Uiteraard kan het zo zijn dat u na het lezen van deze uitleg nog meer vragen heeft. U kunt dan deze vragen stellen aan ons bedrijf of een demo dvd opvragen via ons faxnummer.