Profiel Martin's Schoonmaakbedrijf VOF

Oprichting
Het bedrijf bestaat ongeveer dertig jaar en is op achttien december 2000 overgenomen door J.A.van der Kooy en S.Hartensveld. Onder hun leiding worden de werkzaamheden met 23 medewerkers in Zuid-Holland, vooral in de regio Rotterdam, verricht.

De medewerkers hebben een SVS opleiding gevolgd, bijvoorbeeld; DKS - controle systeem, VCA, Glazenwassers vakopleiding. Er wordt in het bedrijf gewerkt volgens het DKS-controle systeem, dat wij in eigen beheer eens in de zes weken toepassen op onze panden, en eens per jaar vindt een kwaliteitscontrole plaats door een onafhankelijke onderneming, Multifacilities uit Rotterdam.

Doelgroepen
De doelgroepen en objecten van ons bedrijf zijn; verzorgingstehuizen, buurthuizen, kantoorpanden, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang, mode academies, scholen, nieuwbouw woningen(bouw opleveringen), gemeente instellingen, vereniging van huis eigenaren, trappenhuizen, en dergelijke. De werkzaamheden variëren van puur schoonmaakwerk tot glasbewassing, hogedruk reiniging, tapijt reiniging, enzovoort.

Specialisatie
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bewerken en onderhouden van; marmer, travatin, composiet, linoleum, vloeren. Tevens hebben wij ook een aparte afdeling voor het reinigen van tapijt, dat word behandeld met een eigen product. Wij werken volgens de richtlijnen van de OSB/AWOG. Vanuit een duidelijke klantgerichte aanpak, een bewuste keuze voor kwaliteit en goed werkklimaat voor onze medewerkers hebben wij onze onderneming in drie jaar tijd fors uitgebreid. Uit de gestage groei van het aantal opdrachtgevers blijkt dat wij ons vak goed verstaan.