Stoomreiniging

Door goed naar de vraag van onze klanten te luisteren zijn wij op zoek gegaan naar een schoonmaakmiddel dat minder belastend is voor het milieu, veilig voor zijn omgeving, te gebruiken op vele oppervlakte en ook zeer krachtig is. Dit lijkt natuurlijk een onmogelijke uitdaging maar het is gelukt.

We kwamen uit op een natuurproduct dat geen logen, zuren of chemicaliën bevat. Het product levert dus geen gevaar op voor zijn omgeving en is niet schadelijk voor met milieu. Het product is op veel oppervlakte te gebruiken en vooral geschikt voor natuursteen en poreuze oppervlakte. En ons product is zo krachtig dat het moeiteloos afrekent met vetten, aanslag, mijt en zelfs bacteriën.

De naam van dit wonder product is H2O (g) of ook wel stoom. Door de stoom van 140 tot 175 graden met gerichte kracht te gebruiken kunnen wij vloeren verlossen van de vette lagen die in de loop der tijd ontstaan. En dit zonder het schrobben op uw kostbare vloer, dus schoonmaken met de zachte hand. De kleed kamers, douche en toiletruimtes binnen uw verenging of bedrijf kunnen wij zo schoonmaken dat het niet alleen schoon oogt maar ook zo schoon als mogelijk is. De stoom zal zeepresten en bacteriën oplossen en verwijderen en doordringen in de kleinste hoekjes. U begrijpt het al: de toepassingen zijn eindeloos!

Wij zetten onze stoomreinigers nu al in bij zorginstelling, sportverenigingen, de voedselverwerkingindustrie, scholen en publieke ruimtes. Wit u weten of onze stoomreinigers u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

U tevreden Martin’s tevreden.